Skip to main content

No connection after wake from sleep mode

Comments

15 comments

  • Matt Light

    I see this problem with my M1 Macbook and would like a firmware update for this when it is available.

    1
  • Kelvin

    Yes, we will post an update once the new FW is available.

    1
  • Jesse

    I reported this issue back in January. It's been three months now with no resolution. What's the ETA for the firmware update? The device is unusable with M1 and M2 Macs. 

    Please either issue a refund or release the firmware update. 

    1
  • Ryan Kelley

    This is effecting Intel also , I have to disconnect and reconnect

    1
  • Jesse

    Another month has passed. Where is the solution, Hyper? 

    I have had this Thunderbolt Hub sitting useless for over 4 months now. Unreal!!!

    0
  • Mark Powers

    This issue also affects Intel based MacBook Pro laptops.  My 2016 I7 intel disconnects from the hub after going to sleep.

    0
  • Tsanders

    It's been six months since this was posted with the workaround for “it disconnects during Sleep mode” being “disable sleep mode”, and a statement that new firmware would be available. The new firmware hasn't shown up and these hubs are still not delivering performance as good as a $30 Anker hub that costs 1/10th what this does. I don't think expecting a progress update every six months is unreasonable here.

    0
  • Charles Zhang

    I havent bought this specifically because of this problem. Any updates on a fix?

    0
  • Luke Shaffer

    Glad to finally have found the post for this issue but a little bummed to see it's a bug. Any update on the fix for this?

    0
  • Ryan Kelley

    i have given up on them fixing this. i will probably never by a Hyper product again. spent way to much money on this turd. 

    0
  • Terry Morgan

    I want the FW fix but the work around published up top works for me in the interim. > 1 year with no comment from Hyper is disappointing.

    0
  • Terry Morgan

    I bought this because of the TB support for monitors which is works well.  I have a MacBook13 with 2 external monitors. 1 of which passes through a WebEx Video unit and it works well. 

    0
  • Long Bui

    I had the same issue with GEN2 Thunderbolt 3 Dock (HD-G2TB3) with M3 Macbook Pro. No connection after restart the MacOS. I have to replug the hub to regain the connectivity. Is there any update to fix this?

    > 1 year with no comment from Hyper is disappointing.

     


     

    0
  • JousterL

    I've found a workaround at least. If I have an external monitor plugged in to the Hyperdrive, even though my Mac has gone to sleep the connection will still be maintained (blue light vs red, no need to unplug when I wake the Mac). YMMV on whether that actually counts on the Mac “going to sleep” but the display is fully off and that's close enough for me.

    0
  • Kenta Kubo

    Is this issue related to iPad Pros? My M2 iPad Pro sometimes lost connection with HDTB4PH and replugging will solve the problem. My M4 iPad Pro also lost connection sometimes but replugging won't solve the problem in that case, instead, restarting an OS will do.

    0

Please sign in to leave a comment.